Even voorstellen

Mijn naam is Esin Dogan – Aksoy, eigenaresse van Kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Na zes jaar als leidster te hebben gewerkt en vervolgens als hoofdleidster, ambieerde ik mijn eigen onderneming op te zetten.

Ik ben de eigenaresse en de drijvende kracht achter Kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V.  Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en mijn ervaring toe te passen in een eigen kinderdagverblijf sprak mij erg aan.

In september 2011 vormde zich dat uiteindelijk tot kinderdagverblijf Lieve Schoot en in 2023 naar Kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V.. Met de oprichting van kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V. kwam na jarenlang mijn droom uit.

Een opzet kleinschalig Kinderdagverblijf om het direct contact met de kinderen en de ouders te blijven, maar ook met de leidsters. Hiervoor verlies ik niet uit het oog waar het uiteindelijk om gaat. Een veilige, vertrouwde, liefdevol en zorgzaam plek waar uw kinderen overdag met plezier verblijven, terwijl u werkt.

Naast mijn bezigheden als eigenaresse, sta ik ook regelmatig op de groep. Naast dat vind ik natuurlijk leuk om met de kinderen bezig te zijn, leer ik de kinderen kennen en weet precies om welk kind het gaat wanneer ik de bv. Met u als ouder in gesprek ben.

Naast werken heb ik ook nog andere hobby’s en dat zijn natuurlijk mijn eigen twee kinderen en mijn man. Ik houd ervan om leuke dingen met ze te ondernemen, ik vind het leuk om soms even lekker gek te doen met de kinderen. Een laken over mijn hoofd te trekken en dan ‘’boe’’ te roepen. Op zo’n moment liggen mijn kinderen dan in een deuk. Zulke momenten met de kinderen zijn voor mij heel dierbaar, want voor de kinderen, je aller kostbaarste bezit, daar doe je toch allemaal voor!! Ik ben een enthousiaste kindervriendin en woont samen met mijn gezinnetje. Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze kinderopvang! Uw kind is van harte welkom om met ons mee te spelen.

Interesse in een rondleiding bij kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V.?

Maak een afspraak