Kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V. maakt gebruik van een ouderportaal.

Als organisatie streven we de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Wij willen ouders beter een beeld geven van wat er zich afspeelt tussen het brengen en halen van hun kind (eren). Om dit te kunnen realiseren zijn we gaan samenwerken met Kidsadmin.

Het ouderportaal biedt je één plek waar je administratieve zaken rond de opvang van je soort kunt regelen én een indruk kunt krijgen van wat je soort meemaakt bij Kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V. Dit doe je op het moment en de plek die jou het beste uitkomen. Je kunt er bijvoorbeeld extra dagen of ruildagen aanvragen, de afwezigheid van je kind doorgeven of een bericht aan de groep van je kind sturen. Ook kun je foto’s bekijken van jouw soort bij Kinderdagverblijf Lieve Schoot B.V., worden mededelingen en nieuws-items geplaatst en worden berichtjes geschreven in het digitale schriftje van je kind. De informatie in het ouderportaal is een aanvulling op je dagelijkse overdracht met de pedagogische medewerkers op de groep.

Download de ouderportaal app GRATIS in de Apple Store of de Play Store. Ga naar de Appstore van Playstore en zoek de app   Kidsadmin ouderportaal . Download en installeer de app op uw telefoon.

Of

Via deze website kunt u inloggen op de internetbrowser :   https://portaal.novict.nl/GGpvpQT0RT8/