Even voorstellen…

Even voorstellen: De leidsters van kinderdagverblijf Lieve Schoot
Mijn naam is Esin Aksoy-Dogan, eigenaar van Kinderdagverblijf Lieve Schoot.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Na zes jaar als leidster te hebben gewerkt en daarna als hoofdleidster, ambieerde ik een eigen onderneming op te zetten.

Ik ben de eigenaar en de drijvende kracht achter Kinderdagverblijf Lieve Schoot. Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en mijn ervaring toepassen in mijn eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan. In september 2011 vormde zich dat tot  Kinderdagverblijf Lieve Schoot. Met het oprichten van Lieve Schoot kwam een ​​jarenlange droom van mijn invulling. Een opzet kleinschalig Kinderdagverblijf om het direct contact met de kinderen en de ouders te blijven, maar ook met de leidsters. Hiervoor verlies ik niet uit het oog waar het om gaat. Een veilige, vertrouwde, liefdevol en zorgzaam plek waar uw kinderen overdag met plezier verblijven, terwijl u werkt.

Naast mijn bezigheden als eigenaar en leidinggevende, sta ik ook regelmatig op de groep. Naast dat vind ik natuurlijk leuk om met de kinderen bezig te zijn, leer ik de kinderen kennen en weet precies om welk kind het gaat wanneer ik de bv. Met u als ouder in gesprek ben.

Naast werken heb ik ook nog andere hobby en dat zijn mijn natuurlijk eigen twee kinderen en mijn man. Ik houd ervan om leuke dingen met mijn kinderen en mijn gezin te ondernemen, vind het leuk om soms zelfs lekker gek te doen met de kinderen.

Een laken over mijn hoofd te trekken en dan ” boe ” te roepen. Op zo’n moment liggen mijn kinderen dan in een deuk en oa deze momenten met de kinderen zijn voor mij heel dierbaar, willen voor de kinderen, je aller kostbaarste bezit, daar doe je toch allemaal voor !! Ik ben een enthousiaste kindervriendin en woont samen met mij gezinnetje.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze kinderopvang! Uw kind is van harte welkom om met ons mee te spelen .

 bottom